Objectiu principal

diumenge, 7 de febrer del 2010

VICTORY ENDURANCE

Companys,

Des del Fess us informem que aquest dijous tindrem una xerrada sobre material ergogènic feta pel nostre espònsor Victory Endurance. Molt interessant, no us la perdeu!!!

Lloc: Zona Social del FESS
Data: Dijous 11 de Febrer
Hora: 20h


De totes maneres, gràcies al Moi que em fa arribar un bon resum, us podem fer un petit abanç:

Hola atletes,

ara estem a 1 més vista de la Marató i aprofitant que el nostre espònsor de material ergogènic VICTORY ENDURANCE ens fa un 35% de descompte respecte del pvp i que tenim aquí mateix l’objectiu més important de la temporada; us proposem una pauta de productes i la seva administració, amb l’objectiu de recuperar-nos millor per la cursa i de rendir més en la mateixa.

Evidentment no s’ha de prendre tot, us recomanem un ventall general i cadascú, segons les seves necessitats que decideixi.

§ VITAMINES I MINERALS PEL DIA A DIA: producte: ALL DAY ENERGY. Per anar-lo prenent a diari, cobreix les necessitats de vitamines i minerals que tenim, a part de portar antioxidants, en servirà per tenir més “energia” durant el dia.

§ XISPA PER LES CURSES O ENTRENAMENTS DE QUALITAT: producte: RACE START. Prendre-ho al matí en dies de cursa o entrenament fort, ens dona aquell plus d’activació.

§ SI TENIU MOLTES RAMPES: producte: MgB6. Per aquelles rampes que no ens deixen rendir, magnesi i vitamina B6 ens van molt bé (a part d’anar ben hidratats...).

§ PROBLEMES D’ARTICULACIONS I TENDONS: producte: FLEX FREE. Si l’edat ja no perdona l’aparell locomotor o esteu entrenant molt fort i teniu dolors articulars o problemes de tendinitis, us poden ajudar aquest mucopolisacàrids.

§ BEGUDA ISOTÒNICA: producte: ISO ENERGY. Si feu més de 40’ d’activitat ja és recomanable prendre beguda isotònica per no baixar el rendiment per falta de d’electrolits.

§ ENERGIA EN CURSA: producte: ENERGY BOOST GEL o PUMP GEL. Qualsevol dels dos us pot anar bé, potser en cursa més efectiu el PUMP GEL. Per evitar aquelles baixades de rendiment durant la cursa, degudes a la baixada dels nivells de glucosa.

§ PER RECUPERAR-SE RÀPID DESPRÉS D’UNA CURSA O ENTRENAMENT. Producte: TOTAL RECOVERY. Amb carbohidrats, electrolits i proteïnes, aconseguireu hidratar-vos i recuperar-vos més ràpidament després d’un gran desgast.

§ SI TENIU MOLTES AGULLETES O US COSTA MOLT RECUPERAR-VOS MUSCULARMENT: producte: CRYSTAL WHEY. La proteïna que necessiten els vostres músculs per recuperar-se més ràpidament, un batut al dia us anirà molt bé.

Si teniu algun dubte en l’administració o orientació, pregunteu pel Moi al Fess i ho comentem.

Foto de la Jornada
Gran sopar el de l'altre dia. Fent pinya anirà tot encara més rodat!!!