Objectiu principal

dijous, 4 de març del 2010

EL GRAN DIA

Companys, sabeu millor que cap altre persona els km que heu deixat enrere per preparar aquest repte... i el fruit d'aquest sacrifici aviat es veurà recompensat.

Pareu-vos un moment a pensar, mediteu... quants mesos heu estat esperant aquest dia? quants dies us heu calçat les sabates per anar a córrer? quantes hores heu sumat corrent? quants km porteu en cada cama? quants moments heu dedicat a preparar aquesta prova? ... Els deures estàn fets. Res podrà amb vosaltres. Ni dolors, ni mals, ni traicions del cap seran benvingudes diumenge. El gran dia ja arriba, el vostre dia, tothom estarà pendent de vosaltres. No permeteu que res apagui la màgia. Disfruteu el dia, disfruteu de la cursa!!

I després d'això, com ja fa 2500 anys que la llegenda de Philípides ens va ensenyar, correu fins arribar al final... USQUE AD FINEM!!!


A partir de demà ja podeu passar a buscar el dorsal. Recordeu que els que us heu inscrit com a grup, la gran majoria, us donaran personalment el dorsal el Moi, l'Abel o el Fer que estaran a la fira durant tot el dia. Si no els veieu demaneu per ells.

I per finalitzar, informar-vos que el diumenge dia de la prova quedarem a les 8h (30' abans de la sortida) a la Font Màgica de Montjuic per fer la foto oficial. Adjuntem mapa.

(Clickeu foto)

Ànims i salut a tothom!!!