Objectiu principal

dimarts, 30 de març del 2010

MARATONA DI ROMA

El passat 21 de Febrer es va disputar la marató més monumental, la Maratona di Roma, en la seva 16ª edició.


És una de les maratons més populars d'Europa, ja que els inscrits superen la xifra de 15 mil. Entre ells hi eren 6 valents de La Salle que no van voler perdre's el 50 aniversari del mític triomf als Jocs Olímpics de Roma de 1960 del gran Abebe Bikila, que va guanyar corrent descalç... increible!!!


Les paraules del Caio resumeixen molt bé el que va ser aquest gran repte:

Nois,


Hem d’estar molt orgullosos tots els que vam participar, sigui de la Marató de Barcelona o la de Roma. Vam entrenar molt, vam fer moltes ampolles, molts kilometres, moltes lesions,....Però ens va quedar gravat el record d’haver patit tant sabent que vam lograr un objectiu: Donar el millor de nosaltres mateixos.


Hem de felicitar també aquells que teniem moltes ilusions i que Roma és com la seva segona casa, aquells que vam corra tot i que van tenir febre el día d’abans, aquells que no estant segurs de si mateixos van superar les seves pròpies dificultats, aquells que van anar per companyerisme i amistat i aquells com jo que es guardaren un record per tota la vida de l’experiència. Però això no és tot, crec que hem de felicitar també aquell que va donar tot, tot i una mica més i que sense dubte va creuar la meta amb una mica de cadascú. Moltes felicitats Moi!!!


Classificació*



Foto de la jornada

Moi mediàtic